Vårens finaler og sluttspill

Vårsesongen for bedriftsligaen 2021 er over for denne gang. Vi som arrangør har kost oss gløgg i hel og håper at alle som deltok og alle som har fulgt med har gjort det samme. Det hele avsluttet på spektakulært vis, med sluttspill, finale og kvalifiseringskamper mellom divisjonene.

Gratulerer til Bekk som stikker av med seieren i toppdivisjonen, etter en intens finale mot fjorårets regjerende mester DIPS. Bekk kan nå skilte med å være Norges beste bedrift i CS:GO! 

Gratulerer til Sparebank 1 og Atea Stavanger, som vinner hver sin gruppe i 2. divisjon.

OG

Gratulerer til SIMRAD som tar seieren i 3. divisjon etter omspill mot Storebrand og DHL, som alle hadde lik poengsum når seriespillet var over.

Sluttspill i 1. Divisjon

Når seriespillet var ferdig var det Haugaland Kraft, Oda (tidligere kolonial.no), DIPS og Bekk som tronet på den øverste halvdel av tabellen. Bekk var eneste laget som var ubeseiret.

Finalen mellom Bekk og DIPS kan dere se her:
https://www.twitch.tv/videos/1012086211

Semifinale Haugaland Kraft mot DIPS sees her:
https://www.twitch.tv/videos/1005095498
Semifinale Bekk mot Oda sees her:
https://www.twitch.tv/videos/1008531967

Sluttspill 1. divisjon oversikt
Haugaland Kraft, DIPS, Kolonial.no og Bekk var lagene som tok seg videre til sluttspill i Vårsesongen 2021.
Sluttspill 1. divisjon resultat runde 1
Resultat etter semifinalene. Oda (tidligere kolonial.no) og Haugaland Kraft måtte se seg slått ut av sine motstandere.

Opprykk- og nedrykkstriden

Kvalifisering mellom 1. og 2. divisjon

Første og andre plass fra begge avdelingene i 2. divisjon, møtte hverandre til kamp, for å avgjøre hvem som skulle få muligheten til opprykk.

Sparebank 1 Utvikling tok seieren over Puzzlepart og møtte derfor Accenture fra 1. divisjon. Accenture var ikke interessert i nedrykk, og ble for sterke for Sparebank 1. Accenture beholder derfor plassen sin i 1. divisjon.

Atea Stavanger vant over Sopra Steria fra egen divisjon, og møtte Signicat fra 1. divisjon. Atea Stavanger klarte videre å slå Signicat. Det ender derfor med opprykk for Atea, og nedrykk for Signicat.

Kvalifisering mellom 2. og 3. divisjon

I opprykk- og nedrykkstriden mellom 2. og 3. divisjon, møtte i første omgang 7. plass fra begge avdelinger i 2. divisjon, lagene på 8. plass for å avgjøre hvilket lag som skal rykke ned og hvilket som skal få mulighet til å rykke opp.

Teleplan Globe tapte mot Bekk #2. Teleplan møtte så Storebrand fra 3. divisjon, hvor sistnevnte tok seieren. Storbrand rykker derfor opp til 2. divisjon, Teleplan rykker ned til 3. divisjon.

Kolonial.no #2 (nå Oda) tapte mot Autostore #2 i den andre kampen. De møtte så SIMRAD B.I.L. fra 3. divisjon. SIMRAD vant kampen og rykker med det også opp til 2. divisjon. Kolonial.no #2 (Oda) rykker ned.

 

 

Konkurranse og jevnt ferdighetsnivå

Bedriftsligaen er for alle. For noen er det viktig å vinne, for andre er det gøy å delta for det sosiale. Noen som deltar har spilt mange ganger før, mens noen åpner spillet for første gang. Vi ønsker som arrangør å tilrettelegge for at det blir så gøy som mulig for alle. Opprykk og nedrykk vekker både konkurranseinstinktet men er også viktig for at ferdighetsnivået blir så jevnt som mulig i alle divisjonene fremover. Likt ferdighetsnivå bidrar til å gjøre det utfordrende for alle og mer morro for spillere og seere.

Håper vi alle som har deltatt og sett på har kost seg, og at vi ser dere igjen til høsten!

Austbøvegen 16, 5542 Karmsund