Resultater Vårsesongen Runde 7

Da var vi her, siste runden i det ordinære seriespillet for vårsesongen 2021 i Counter Strike: Global Offensive! Flere av lagene hadde veldige gode muligheter til å komme seg opp på pallplassering, og det var tett helt i toppen av divisjonene.

Capgemini mot Bekk - Atea Haugesund mot Teleplan Globe

Hovedkampene denne runden bestod av én kamp i 1. divisjon og én i 2. divisjon.

Capgemini mot Bekk starter siste kampen sin på Inferno hvor Bekk spiller en ganske overlegen CT-side med hele 10 strake runder før Capgemini klarer å få inn sin første runde. De bytter litt på det opp mot de siste rundene, som blir utrolig viktige for Capgemini å få med seg for å få mer tyngde inn i sin CT-side. De får med seg et par, men omgangen ender 12-3 i favør Bekk, som også spiller om seiersplass i første divisjon. Capgemini klarer dog ikke å snu det i de første rundene for å få våpen fordel og det ender i en knusende seier for Bekk med 16-4.
 

Kart 2 spilles på Overpass. Bekk vinner knivrunden og får startet som CT, som igjen gir en potensiell fordel ettersom overpass ofte regnes som et CT kart. Capgemini jobber hardt, men Bekk kapitaliserer på siden sin og gjennomfører en nokså overlegen første omgang med 14-2 ledelse. Capgemini har absolutt ikke gitt opp og ser ut til å være på et potensielt comeback før Bekk avslutter det hele med en 16-7 seier.

Kampen mellom Atea Haugesund og Teleplan GLOBE startet på inferno som var valgt av førstnevnte. De startet med å vinne pistolrunden som terrorister etter en god firemanns push gjennom apps. Vinnrekken fortsatt helt til 8-0, før Teleplan tok sin første runde. Det fortsatte i Atea sitt favør frem til sidebytte da stillingen sto 12-3. Selv om resultatet var ensidig, så var det mange jevne runder som gikk stang ut for Teleplan GLOBE. Etter sidebytte vinner Atea de to første rundene. Det ser ut som om det skal bli plankekjøring resten av runden. Men teleplan klarer å kjempe seg litt tilbake i kampen med fem runder på rappen til en stilling på 14-8. Kartet ender til slutt 16-9 til Atea.

Kart nummer to, overpass, skulle vise seg å bli jevnere. Teleplan startet meget sterkt på CT-siden og ledet 9-1 etter 10 runder spilt før Atea våknet og vant de resterende rundene. Det sto 9-6 ved sidebytte. Atea går inn i CT-siden fulle av selvsikkerhet og vinner de 7 første rundene. Stillingen er nå 9-13 til Atea Haugesund, og atter en gang ser det ut til å være over. Teleplan karrer seg tilbake til 12-13 før Atea bytter gir og vinner resterende rundene og kartet 16-12 og dermed kampen 2-0.

 

Repriser

Reprise av sendingene kan dere se her: Capgemini mot Bekk #1: https://www.twitch.tv/videos/995663313 Atea Haugesund mot Teleplan Globe: https://www.twitch.tv/videos/995663111 Reprise av ekstrasendingene: Haugaland Kraft mot Signicats: https://www.twitch.tv/videos/996363075 Sparebank 1 mot Bekk #2: https://www.twitch.tv/videos/995662682

Øvrige resultater

Resultatene for resten av kampene i runde 7, i alle divisjonene finner du her: https://gamefraym.com/community/bedriftsligaen

Legg merke til at 3. divisjon har ni runder og at disse skal spilles over en periode på syv uker. Derfor er kampene fra runde åtte og ni fordelt utover de første syv rundene, og noen av dem er allerede spilt.

Les om runde 1 her: https://breddeligaen.no/forste-runde-av-bedriftsligaen-varsesongen-2021-er-i-gang/
Les om runde 2 her: https://breddeligaen.no/resultater-runde-2-i-bedriftsligaen/
Les om runde 3 her: https://breddeligaen.no/resultater-runde-3-i-bedriftsligaen/
Les om runde 4 her: https://breddeligaen.no/resultater-runde-4-i-bedriftsligaen/
Les om runde 5 her: https://breddeligaen.no/resultater-runde-5-i-bedriftsligaen
Les om runde 6 her: https://breddeligaen.no/resultater-runde-6-i-bedriftsligaen

Austbøvegen 16, 5542 Karmsund