Resultater Vårsesongen Runde 5

Vel overstått påske. Vi håper alle har storkost seg, selv om påsketiden, i år som i fjor, var en smule preget av korona viruset som herjer rundt. Vi prøver å se det positive i situasjonen, som gav oss gamere et godt argument for å gjøre det vi elsker. Nemlig å spille enda mer!

Femte runde av Vårsesongen er over og resultatene er klar.

Goodtech mot Simrad B.I.L. - DHL mot Storebrand

Hovedkampene denne runden var to kamper i 3. divisjon. Goodtech mot Simrad B.I.L. og DHL mot Storebrand.

Goodtech og Simrad begynner oppgjøret på Dust II. Sistnevnte starter veldig sterkt med fjorten strake runder som terrorister. Stillingen står 1-14 før de bytter side. Goodtech får med seg en runde til, men må til slutt se seg slått av Simrad på første kart. 

Kampen går videre til Inferno, hvor Simrad dominerer fra start til slutt. Stillingen ender 0-16 og de tar med det, med seg tre poeng denne runden. Det var kun en seier som skilte lagene før runden, så resultatet var uventet. I dag ble rett og slett Simrad for sterke.

Kampen mellom DHL og Storebrand derimot, var en thriller uten like. Begge kartene, Inferno og Overpass, endte med overtid, så her var ingenting avgjort før i siste sekund. 

På første kart, Inferno, går Storebrand i tet fra start. Det blir et lite gap med fire runders ledelse, men så blir DHL varme i fingra. De henter seg inn igjen og plutselig står stillingen helt likt. 5-5. Herfra bytter lagene på å ta ledelsen helt til stillingen igjen står likt etter 30 runders spill. Det blir overtid. 16-15, 16-16, 16-17, 17-17, 17-18 og til slutt 17-19 til Storebrand. Med det sikrer Storebrand seg 1 poeng.

Videre på Overpass leder Storebrand med én runde når de har spilt halvveis. DHL snur kampen og er veldig nære å ta med seg et poeng hjem de også. Fra og med runde 26 er det bare en seier som må til. Men Storebrand vil saktens ikke ha noe av poengdeling. De sørger for nok en uavgjort etter 30 runder ordinærtid. Er det nervene som tar overhånd for DHL? Overpass må også avgjøres på overtid, hvor Storebrand vinner 17-19. Første tap for DHL og tre poeng til Storebrand. 

Repriser

Reprise av sendingene kan dere se her: 
Goodtech mot Simrad: https://www.twitch.tv/videos/978887078
DHL mot Storebrand: https://www.twitch.tv/videos/978962111

Reprise av ekstrasendingene: 
Haugaland Kraft mot Accenture: https://www.twitch.tv/videos/979114872
Sparebank 1 mot Webstep: https://www.twitch.tv/videos/978889123

Kampoppsett Vårsesongen 2021 Runde 5

Øvrige resultater

Resultatene for resten av kampene i runde 5, i alle divisjonene finner du her: https://gamefraym.com/community/bedriftsligaen

Legg merke til at 3. divisjon har ni runder og at disse skal spilles over en periode på syv uker. Derfor er kampene fra runde åtte og ni fordelt utover de første syv rundene, og noen av dem er allerede spilt.

Les om runde 1 her: https://breddeligaen.no/forste-runde-av-bedriftsligaen-varsesongen-2021-er-i-gang/
Les om runde 2 her: https://breddeligaen.no/resultater-runde-2-i-bedriftsligaen/
Les om runde 3 her: https://breddeligaen.no/resultater-runde-3-i-bedriftsligaen/
Les om runde 4 her: https://breddeligaen.no/resultater-runde-4-i-bedriftsligaen/

Tabell 1. divisjon etter runde 5
Tabell 2. divisjon etter runde 5
Tabell 3. divisjon etter runde 5

Austbøvegen 16, 5542 Karmsund