Resultater Vårsesongen Runde 4

Seriespillet i vårsesongen er nå godt og vell halvveis ferdigspilt. Her er resultatene for runde 4.

En ny intens runde er over for denne gang og påsken nærmer seg med stormskritt. Bedriftsligaen tar nå, som de aller fleste, en ukes ferie. Vi ønsker alle en god påske, og håper dere får ladet opp batteriene til det som venter når seriespillet sparker i gang igjen onsdag 7. april.

Det var dessverre tekniske problemer med spillserverne denne runden. Det er forståelig nok veldig frustrerende for alle involverte. Problemet blir investigert og vil forhåpentligvis ikke skape trøbbel videre. 

Kolonial.no mot Knowit - Scelto mot Smart Cylinders

Hovedkampene som ble direktesendt denne runden var Kolonial.no mot Knowit i 1. divisjon og Scelto mot Smart Cylinders i 3. divisjon. Begge kampene var svært jevne. Så jevne faktisk, at førstnevnte endte med uavgjort og poengdeling.

Kampen mellom Kolonial.no og Knowit startet på kartet Dust II, hvor Kolonial fikk forspranget tidlig. Knowit klarte aldri å hente seg inn og stillingen endte 16-9. Videre på kart nummer to, Overpass, spilte begge lagene veldig jevnt. Kolonial klarte å dra et stykke i fra her også og etter runde 22 ledet de med hele seks runder. Men, så startet Knowit opphentingen. Når alle ordinære runder var spilt sto stillingen 15-15. Kampen gikk videre til overtid, og endte 19-16 i favør Knowit. Hvert av lagene tar med seg ett poeng hver.

Scelto og Smart Cylinders spilte på kartene Inferno og Mirage. Begge lagene sto med en seier hver før runden som er en indikasjon på to jevngode lag. Det ble, ikke overraskende, to jevne kamper som endte med stillingen 16-14 og 16-13. Dessverre for Scelto, var det Smart Cylinders som tok med seg alle poengene og klatret med det opp til 6. plass på tabellen.

Kampene kan du se her:
Kolonial.no mot Knowit: https://www.twitch.tv/videos/961445429
Scelto mot Smart Cylinders: https://www.twitch.tv/videos/961542372

Ekstra Sending: 
Haugaland Kraft mot Capgemini: https://www.twitch.tv/videos/961961508

Kampoppsett Vårsesongen 2021 Runde 4

Øvrige Resultater

Resultatene for resten av kampene i runde 4, i alle divisjonene finner du her: https://gamefraym.com/community/bedriftsligaen

Legg merke til at 3. divisjon har ni runder og at disse skal spilles over en periode på syv uker. Derfor er kampene fra runde åtte og ni fordelt utover de første syv rundene, og noen av dem er allerede spilt.

Les om runde 1 her: https://breddeligaen.no/forste-runde-av-bedriftsligaen-varsesongen-2021-er-i-gang/
Les om runde 2 her: https://breddeligaen.no/resultater-runde-2-i-bedriftsligaen/
Les om runde 3 her: https://breddeligaen.no/resultater-runde-3-i-bedriftsligaen/

Tabell 1. divisjon etter runde 4
Tabell 2. divisjon etter runde 4
Tabell 3. divisjon etter runde 4

Austbøvegen 16, 5542 Karmsund