Resultater Vårsesongen Runde 3

Runde 3 i Bedriftsligaens vårsesong er over, og her kommer resultatene.

Det leveres headshots og kills over en lav sko, og noen bedrifter er hensynsløse i jakten på flere poeng. Etter tre spennende runder står tre lag ubeseiret. Bekk fra 1. divisjon, Puzzlepart fra 2. divisjon gruppe A og Storebrand fra 3. divisjon. Men med de andre lagene hakk i hæl er det ingen grunn for å senke skuldrene enda. Alt kan skje.

Det er også noen lag som har fått en litt røffere start på sesongen. Det er lag som fortsatt står uten poeng, men det er ofte små marginer som skiller. Plutselig vil man se at det snur. 

GK mot Puzzlepart - SpareBank 1 Utvikling mot AdSeo

Hovedkampene i runde tre var begge kamper fra 2. divisjon. GK mot Puzzlepart fra gruppe A og Sparebank 1 Utvikling mot AdSeo fra gruppe B.

GK åpnet veldig bra på første kart, Mirage, med syv strake runder i sin favør. Men det skulle vise seg å ikke holde helt inn. GK glapp ledelsen i runde 16 og Puzzlepart kunne til slutt skilte med 16-10 seier. Videre på Dust II, var det Puzzlepart som la seg i tet fra start. GK hadde slett ikke gitt opp håpet, og hentet seg kraftig inn som terrorister, men Puzzlepart tok seieren også her, med stillingen 16-11. Tre poeng til Puzzlepart!

Kampen mellom SpareBank 1 Utvikling og AdSeo begynte jevnt på kartet Dust II. Det ville ikke førstnevnte ha noe av så fra runde ni bestemte de seg for å dra i fra. SpareBank 1 gav tøff motstand for AdSeo og stillingen endte 16-9. På det andre kartet, Mirage, tok AdSeo ledelsen i runde ni. Herfra så det lenge ut for at AdSeo skulle vinne dette kartet og sikre seg ett poeng. Men, på mirakuløst vis og til SpareBank 1 sin store glede, gikk de seirende ut og tok med seg alle tre poengene.

Hovedkampene kan dere se her: 
GK mot Puzzlepart: https://www.twitch.tv/videos/953001745
SpareBank 1 mot AdSeo: https://www.twitch.tv/videos/952952241

Ekstra sendning: 
Bekk mot Haugaland Kraft: https://www.twitch.tv/videos/952954010

Kampoppsett Vårsesongen 2021 Runde 3

Øvrige resultater

Resultatene for resten av kampene i runde 3, i alle divisjonene finner du her: https://gamefraym.com/community/bedriftsligaen

Legg merke til at 3. divisjon har ni runder og at disse skal spilles over en periode på syv uker. Derfor er kampene fra runde åtte og ni fordelt utover de første syv rundene, og noen av dem er allerede spilt.

Les om runde 1 her: https://breddeligaen.no/forste-runde-av-bedriftsligaen-varsesongen-2021-er-i-gang/
Les om runde 2 her: https://breddeligaen.no/resultater-runde-2-i-bedriftsligaen/

Tabell 1. divisjon etter runde 3
Tabell 2. divisjon etter runde 3
Tabell 3. divisjon etter runde 3

Austbøvegen 16, 5542 Karmsund