Resultater Vårsesongen Runde 2

Vårsesongen fortsetter og resultatene for runde 2 er allerede klare. Det er mange gode og jevne kamper hver runde som gjør det spennende å følge med fremover.

Allerede kan man se antydning til hvem som hevder seg i sine divisjoner, men det er fortsatt tidlig i seriespillet så alt kan skje. Hver runde er det viktige poeng som skal kjempes om, for å være med i kampen om topplassering.

AutoStore mot Dfind - Data Respons mot Boitano

Hovedkampene i vårsesongens andre runde var et oppgjør mellom AutoStore og Dfind Consulting i 2. divisjon gruppe B, og Data Respons mot Boitano i 3. divisjon. 

Se kampene her:
https://www.twitch.tv/videos/944321585 (AuroStore, Dfind)
https://www.twitch.tv/videos/944311029 (Data Respons, Boitano)

Dfind gav tøff motstand, men måtte se seg slått på begge kartene av et sterkere AutoStore-lag. Kampen utfoldet seg på Dust II og Mirage, og stillingen endte 16-11 og 16-12. AutoStore får tre poeng, og ligger nå på en delt førsteplass med Sopra Steria.

I tredje divisjon fikk Data Respons med seg tre poeng i kampen mot Boitano. Begge kartene, Overpass og Vertigo, endte med stillingen 16-4. Førstnevnte har fått full uttelling til nå, og står med totalt 6 poeng. Boitano, som ikke har dratt seieren i land enda, har kanskje møtt de beste lagene til nå? Det vil de neste rundene vise.

Les om første runde her: https://breddeligaen.no/forste-runde-av-bedriftsligaen-varsesongen-2021-er-i-gang/

Kampoppsett Vårsesongen 2021 Runde 2

Øvrige resultater

Resultatene for resten av kampene i runde 2, i alle divisjonene finner du her: https://gamefraym.com/community/bedriftsligaen

Legg merke til at 3. divisjon har ni runder og at disse skal spilles over en periode på syv uker. Derfor er kampene fra runde åtte og ni fordelt utover de første syv rundene, og noen av dem er allerede spilt.

Tabell 1. divisjon etter runde 1
Tabell 2. divisjon etter runde 2
Tabell 3. divisjon etter runde 2

Austbøvegen 16, 5542 Karmsund