Praktisk Informasjon

Generell informasjon

Påmeldingsfrist: tirsdag 19.april kl. 12:00

Start: Uke 16. 21.april (torsdag)

Gruppespillet er ferdig: Uke 20. 19.mai (torsdag)

Sluttspill: Uke 20. Både semi- og finale spilles 21. mai.

Opprette bruker og sette opp lag

    1. Alle lagmedlemmer må opprette en bruker på GameFraym-plattformen hvor turneringen blir gjennomført. Følg linken til registrering her: https://gamefraym.com/register.
    2. Fullfør profilen som forklart på nettsiden og tilknytt steam-kontoen dere ønsker å bruke til profilen ved å trykke nicket ditt øverst i høyre hjørne, videre inn på «profile», så settings og til slutt «add game». Spillet må knyttes opp for at vi skal kunne hente ut kampdata underveis i turneringen.
    3. Lagleder oppretter et lag med organisasjonen som lagnavn. Velg så spillet (CS:GO) og legg inn en avatar (organisasjonens eller lagets logo). Inviter deretter alle lagmedlemmer inn i laget. Alle som skal delta i påfølgende kamp være medlem av laget før kampstart. Det er også mulig å invitere spillere som skal delta på et senere tidspunkt når som helst i løpet av sesongen.
    4. Lagmedlemmer må da godta invitasjon fra lagleder for å bli en del av laget, dette gjør de ved å åpne notifikasjonen øverst til høyre i skjermbildet og deretter trykke på «accept».

Support og oppdateringer via Discord

For at nødvendig support/bistand før, under og etter spill, skal foregå på enraskt og smidig måte – ønsker vi at alle som deltar bruker Discord-serveren som er satt opp for breddeligaen. Her kan dere enkelt ta kontakt med oss.

Vi ber alle om å sette lagnavn i parentes etter brukernavnet sitt(høyreklikk på brukernavnet og velg «change nick») underveis uansett hva det måtte være.

Lagnavn Discord

Link til Discord-server

Det hender at tekniske problemer oppstår underveis. Derav må minimum 1 spiller være tilgjengelig her når kampene skal spilles (gjerne lagleder).

For dere som ikke har brukt Discord før, kan det kort beskrives som #slack for gamers. Hver server har kanaler for ulike tema – både tekst og lyd, direkte chat, oversikt over medlemmer osv.

Det er satt opp voice-kanaler for alle lagene. Disse kan brukes for å kommunisere internt under kamp.

Du finner informasjon om alle kanalene på serveren i #informasjon

Løkkeveien 107, 4007 Stavanger