Favorittene dro i fra før høstferien

Reprise av Smart Cylinders mot Schibsted: https://www.twitch.tv/videos/1161781080
Reprise av DHL Passion mot Sopra Steria 1: https://www.twitch.tv/videos/1162705695

Bedriftsligaen fosser videre og i det vi går inn i en ukes høstferie har flere lag lagt bak seg sesongens tre første runder. Slik gikk det i de ulike divisjonene denne uken.

Smart Cylinders mot Schibsted

Ukens første hovedkamp var Smart Cylinders mot Schibsted fra 3. divisjon, et oppgjør det var knyttet stor spenning til. Smart Cylinders hadde ett poeng til gode på sin motstander før tirsdagsoppgjøret.

Og jevnt skulle det også starte på Mirage. Smart Cylinders stakk av med pistolrunden på terroristsiden, men etter en sparerunde skulle Schibsted svare og stikke i fra. Frem mot halvspilt gikk laget opp i en 11-4-ledelse.

Dermed var Smart Cylinders avhengig av en god start for å kunne hente seg inn igjen. Pistolrunden gikk nok en gang tapt, men Smart Cylinders hentet seg inn igjen og vinner den påfølgende runden. Et comeback var i emning etter at Smart Cylinders hadde sikret seg 5 strake runder etter den tapte pistolrunden og stillingen ble etterhvert utlignet til 13-13. Schibsted tar etter en svært tung terroristside to ekstremt viktige runder og går opp til matchpoint. Smart Cylinders svarer nok en gang, men i den aller siste runden av ordinær tid stikker Schibsted av med kartet 16-14.

På Inferno fortsatte Schibsted og kjøre og gikk raskt opp i en 4-0-ledelse som antiterrorist. Ledelsen skulle fort knappes inn og Smart Cylinders utlignet etterhvert til 6-6. Lagene fortsatte å følge hverandre som skygger frem til sidebytte.

Etter å ha vunnet pistolrunden som antiterrorist skulle Smart Cylinders for alvor stikke i fra. I det Smart Cylinders lå på matchpoint hadde Schibsted kun sikret seg en fattig runde som terrorist. Med ryggen mot veggen skulle Schibsted likevel gjøre det spennende. Til slutt karret Smart Cylinders seg over målstreken og sikret seg ett poeng etter å ha vunnet Inferno 16-12.

DHL Passion mot Sopra Steria 1

I onsdagskampen var det DHL Passion som skulle måle krefter mot Sopra Steria 1. Sistnevnte var knappe favoritter før oppgjøret etter en noe bedre sesongstart.

Det hele startet på Mirage og Sopra Steria befestet favorittstempelet og gikk overbevisende opp i en 8-3-ledelse. Så skulle DHL Passion svare med to runder og sende Sopra Steria 1 ut i en sparerunde. Ved halvspilt ledet Sopra Steria 1 med bare ett poeng etter en strålende halvdel fra DHL Passion.

Den påfølgende pistolrunden gikk i favør DHL Passion som for alvor så ut som favoritter til å stikke av med Mirage. Flere runder ble igjen vunnet av DHL Passion, som nå hadde gått fra å ligge under 3-8 til å lede 11-8. Men Sopra Steria nektet å gi slipp og etterhvert var stillingen utlignet til 13-13. DHL Passion måtte ut i en sparerunde og tapte også den påfølgende runden. På matchpoint maktet ikke kampens store spiller «swoldier» å vinne runden for Sopra Steria 1 og kampen gikk til alle 30 rundene. Den siste og avgjørende runden skulle ikke bli like spennende som oppgjøret og Sopra Steria 1 sikret seg den siste runden og Mirage med sifrene 16-14.

Inferno var nok en gang på menyen når lagene beveget seg til kart to. Sopra Steria 1 virket å strutte av selvtillit og fosset opp i en 8-0-ledelse før DHL Passion kom med i kampen. Tre runder ble det til slutt for DHL Passion før sidebytte. Det virket å starte godt i pistolrunden for DHL Passion, men i en en-mot-fire-situasjon drar «initz» fra Sopra Steria 1 frem sitt ytterste og sikrer den 13. runden på mirakuløst vis for laget sitt. DHL Passion kom aldri å komme helt inn i kampen og Sopra Steria 1 stakk av med tre poeng etter at Inferno ble vunnet 16-6.

Vi har også sendt en kamp til denne uken:

Reprise av Webstep mot AmediaSMB: 
https://www.twitch.tv/videos/1162706570

Tabelloversikt

Resultater

Resultater 1. Divisjon Runde 3:
ATEA [0 – 2] Intility
Haugaland Kraft AS [0 – 2] DIPS 1
Accenture [0 – 2] Bekk 1
Bouvet 1 [2 – 0] Capgemini

Resultater 2. Divisjon Gruppe A Runde 3:
Bouvet 2 [2 – 0] Signicats
Adseo [2 – 0] ATEA 2 (WO)
DHL Passion [0 – 2] Sopra Steria 1
SpareBank 1 Utvikling [0 – 2] Stacc

Resultater 2. Divisjon Gruppe B Runde 3:
ATEA Haugesund – Glasspaper Solutions [Utsatt søndag 03.10 20:00]
Goodtech 1 [0 – 2] Intility Sunglasses
Sopra Steria 2 [0 – 2] Intility Backlog
Norsk Tipping [0 – 2] Storebrand

Resultater 2. Divisjon Gruppe C Runde 3:
Webstep [2 – 0] AmediaSMB
Dfind Consulting [2 – 0] Data Respons R&D Services
UiT [2 – 0] Capra
ATEA Trondheim [0 – 2] Sykehuspartner
Miles – Dfind Consulting [Utsatt mandag 11.10 20:00]

Resultater 3. Divisjon Gruppe A Runde 3:
FINN.no [2 – 0] Orange Cyberdefense
DHL RFT [2 – 0] Bekk 2
Goodtech 2 [0 – 2] Intility Tankers
Smart Cylinders [1 – 1] Schibsted

Resultater 3. Divisjon Gruppe B Runde 3:
Simrad B.I.L. [0 – 2] DHL Speed
Teleplan Globe [1 – 1] Scelto
Aventia [2 – 0] Accenture 2 [Utsatt mandag 04.10 20:00
Boitano N00bsters [0 – 2] DIPS 2

Noen av lagene har utsatt sine kamper til et senere tidspunkt.

Austbøvegen 16, 5542 Karmsund