Ellevill runde i Bedriftsligaen etter høstferien

Reprise av Orange Cyberdefense mot Intility Tankers: https://www.twitch.tv/videos/1174817799

Reprise av Accenture 1 mot Bouvet 1: https://www.twitch.tv/videos/1175723331

Endelig var Bedriftsligaen tilbake etter en ukes lang høstferie og ukens runde markerer at vi er over halvspilt. Slik gikk det i de ulike divisjonene denne uken.

Orange Cyberdefense mot Intility Tankers

Intility Tankers kom inn til kampen mot Orange Cyberdefense med tre strake seiere og var derfor storfavoritter mot laget som stod med en seier og to tap etter tre serierunde.

Men det åpnet bra for Orange Cyberdefense på Inferno som plukket med seg kampens to første runder og utlignet til 3-3 i det Intility Tankers hadde meldt seg på i kampen. Utover halvdelen fortsatte lagene å følge hverandre som skygger. Til slutt skulle Intility Tankers dra noe i fra på den favoriserende siden som antiterrorist, men det var Orange Cyberdefense som kunne se seg mest fornøyd med 9-6 i det lagene byttet side.

Intility Tankers plukket deretter opp en svært viktig pistolrunde, men mistet fordelen i det Orange Cyberdefense henter seg inn igjen i den påfølgende runden. Orange Cyberdefense fortsatte med et strålende momentum og gikk etterhvert opp i en 13-11-ledelse før Intility Tankers reduserte til 13-12. Men til flere sin overraskelse sikret til slutt Orange Cyberdefense det første kartet med 16-12 på Inferno. Skulle de rappe med seg alle tre poengene mot serielederen?

På Vertigo virket Intility Tankers revansjelystne og gikk raskt opp i en 4-0 ledelse før Orange Cyberdefense meldte seg på. Intility Tankers fortsatte å dra i fra og ved halvspilt stod det 10-5 i favør Intility Tankers.

Som terrorist skulle Intility Tankers bare fosse i fra og matchpoint var raskt oppnådd. Kampen endte til slutt overbevisende 16-6 i favør Intility Tankers og lagene delte derfor poengene denne tirsdagen.

Accenture 1 mot Bouvet 1

Bouvet 1 var også storfavoritter før møtet med Accenture 1 før rundens hovedkamp i 1. divisjon etter at sistnevnte har hatt en treg sesongstart.

Tross de tøffe åpningsrundene skulle Accenture 1 vise seg frem i de første rundene på Dust 2 og plukket de tre første rundene. Deretter skulle Bouvet 1 svare og hente tre runder selv, men Accenture 1 skulle vise at de ikke var noen kastball. Som terrorister skulle de etterhvert gå opp i en 8-3-ledelse før Bouvet 1 skulle finne ut av hva som skulle justeres. I det lagene byttet side var det Accenture 1 som ledet 9-6.

Ved sidebytte virket rollene å være byttet om og Bouvet 1 hentet seg inn til en 12-9 ledelse ved å plukke seks strake runder. Men Accenture 1 skulle så absolutt ikke gi seg og svarte med å selv plukke seks strake runder og tok seg raskt opp til et overraskende matchpoint. Med ryggen mot veggen kjempet Bouvet 1 som helter og reddet kampen inn til overtid. Der skulle de vise seg å være sterkest og det ekstremt jevne førstekartet endte 19-17 i favør Bouvet 1.

På Overpass fortsatte lagene å dele rundene seg i mellom. Det var likevel en situasjon Bouvet 1 kom best ut av ettersom de startet på terroristsiden av kartet. Bouvet 1 tok etterhvert ledelsen før Accenture 1 svarte mot slutten av halvdelen og i det lagene byttet side stod Bouvet 1 med åtte runder og Accenture 1 med syv.

Dermed hadde Bouvet 1 opparbeidet seg en liten fordel, men Accenture 1 forsatte å gi Bouvet 1 kamp. Til slutt skulle Bouvet 1 dra fordel av å være antiterrorist og på 14-10 til Bouvet 1 så det mørkt ut for Accenture 1. Accenture 1 klarte aldri å hente det inn til overtid som Bouvet 1 og dermed var det sistnevnte som stakk av med alle tre poengene med 16-11 på Overpass.

Ukens klipp:

Tobben sin nesten-heroiske 1-mot-5-situasjon mot Teleplan Globe for DIPS 2: https://www.twitch.tv/godspark533/clip/SourModernJayBigBrother-Fv5L4vxN4kHAEMy0

Spearman sin coldzera-etterligning for Miles mot AmediaSMB: https://www.twitch.tv/videos/1175874789

Encore sin elleville pistol-ace i den første runden på Overpass mot Glasspapers Solutions for Intility Backlog:  https://www.youtube.com/watch?v=RZ72wombaZo

En ny strålende ace fra Encore i den ekstremt jevne kampen på Overpass: https://www.youtube.com/watch?v=4F4DJYkPG8Y

Vi har også sendt flere kamper til denne uken:

Reprise av UiT mot ATEA Trondheim:
https://www.twitch.tv/videos/1176642313

Reprise av Goodtech 1 mot Storebrand
https://www.twitch.tv/videos/1176694277

I den originale oversikten over direktesendte kamper stod Sykehuspartner mot Dfind Consulting oppført. Det var UiT mot ATEA Trondheim som ble direktesendt. Vi beklager feilen.

Tabelloversikt

Resultater

Resultater 1. Divisjon Runde 4:
ATEA [1 – 1] DIPS 1
Intility [2 – 0] Bekk 1
Hauglanad Kraft AS [2 – 0] Capgemini
Accenture [0 – 2] Bouvet 1

Resultater 2. Divisjon Gruppe A Runde 4:
Bouvet 2 [2 – 0] ATEA 2 (WO)
Signicats [0 – 2] Sopra Steria 1
Adseo [2 – 0] Stacc
DHL Passion [0 – 2] SpareBank 1 Utvikling

Resultater 2. Divisjon Gruppe B Runde 4:
ATEA Haugesund [1 – 1] Intility Sunglasses
Glasspaper Solutions [1 – 1] Intility Backlog
Goodtech 1 [0 – 2] Storebrand
Sopra Steria 2 [1 – 1] Norsk Tipping

Resultater 2. Divisjon Gruppe C Runde 4:
Webstep [2 – 0] Data Respons R&D Services
AmediaSMB [0 – 2] Miles
Dfind Consulting [2 – 0] Capra
UiT [1 – 1] ATEA Trondheim
Sykehuspartner [2 – 0] UiT
Capra [2 – 0] AmediaSMB (WO)

Resultater 3. Divisjon Gruppe A Runde 4:
Bekk 2 [0 – 2] FINN.no
Orange Cyberdefens [1 – 1] Intility Tankers
DHL RFT [2 – 0] Schibsted
Goodtech 2 [0 – 2] Smart Cylinders

Resultater 3. Divisjon Gruppe B Runde 1:
Simrad B.I.L. [2 – 0] Scelto
DHL Speed [2 – 0] Accenture 2
Teleplan Globe [0 – 2] DIPS 2
Boitano N00bsters – Aventia [Utsatt torsdag 21.10 21:00]

Noen av lagene har utsatt sine kamper til et senere tidspunkt.

Austbøvegen 16, 5542 Karmsund