Dette er vinnerne av Bedriftsligaen høsten 2021

I flere måneder har over 40 lag og bedrifter kjempet en intens kamp innad i avdelingene. Lagene har vært delt inn i seks avdelinger avhengig av nivå og det hele kuliminerte i en strålende finale og watchparty på Rebel forrige torsdag. Slik endte høstens sesong av Bedriftsligaen.

Intility vant 1. Divisjon

Vi starter på toppen hvor Intility og Bekk 1 skulle avslutte sesongen med en velkjent best-av-fem, direktesendt på Rebel i Oslo.

Nykommeren Intility har overbevist stort denne sesongen og hadde god kontroll i sin semifinale. I el classico-oppgjøret mellom DIPS 1 og Bekk 1 i den andre var det sistnevnte som viste seg fra den beste siden.

Bekk 1 maktet å gi Intility kamp i finalen, men måtte til slutt se seg slått 0-3. Dermed vant Intility Bedriftsligaen høsten 2021 i sin aller første sesong.

Bouvet 2 vant 2. Divisjon Avdeling A

I 2. Divisjons øverste avdeling stod til slutt Bouvet 2 og SpareBank 1 Utvikling igjen i finalen.

Bouvet 2 startet med å vinne finalens første kart Mirage overbevisende, men SpareBank 1 Utvikling skulle ikke gi seg uten kamp. Laget klorte seg til kampens andre kart Nuke og skapte spenning i oppgjøret.

Et rystet Bouvet 2 snudde momentumet på Vertigo og gikk dermed igjen opp i ledelsen. På Dust 2 virket luften å ha forsvunnet ut av SpareBank 1 Utvikling og dermed vant Bouvet 2 2. Divisjon Avdeling A.

Storebrand vant 2. Divisjon Avdeling B

Storebrand var store favoritter før sluttspillet i 2. Divisjon Avdeling B, og favorittstempelet skulle de for alvor stemple. 

Glasspaper Solutions åpnet sterkt men maktet ikke å bryte Storebrands seiersrekke og dermed kapret Storebrand den første finaleplassen. Internoppgjøret mellom Intility Backlog og Intility Sunglasses ble en høydramatisk affære, men førstnevnte skulle til slutt vise seg å være det sterkeste laget etter at det hele gikk til alle tre kartene.

Dermed skulle Intility Backlog utfordre Storebrand. Intility Backlog maktet ikke å komme inn i kampen og dermed vant Storebrand kampen 3-0 og 2. Divisjon Avdeling B.

Sykehuspartner vant 2. Divisjon Avdeling C

Sykehuspartner var i likhet med Storebrand store favoritter før 2. Divisjon Avdeling C skulle avgjøres.

ATEA Trondheim var første hinder som ble hoppet over av Sykehuspartner, selv om ATEA Trondheim også åpnet sterkt. I den andre semifinalen ble det langt jevnere og Dfind Consulting tok til slutt kampen mot Miles 2-1.

I finalen fortsatte Sykehuspartner storspillet og gikk raskt opp i en 2-0-ledelse fra Overpass og Mirage. Dfind Consulting skulle gjøre det spennende og plukke med seg det tredje kartet Dust 2. Deretter ventet det et meget jevnt Inferno, hvor til slutt Sykehuspartner trakk det lengste strået. Dermed vant Sykehuspartner 2. Divisjon Avdeling C.

Intility Tankers vant 3. Divisjon Avdeling A

Det var flere Intility-lag som har vartet opp med storspill denne sesongen.

Mot Schibsted ble det en svært jevn 2-0 seier for Intility Tankers. I den andre semifinalen var det enda jevnere da DHL RFT slo FINN.no 2-1.

Og det skulle bli enda jevnere. I finalen måtte alle fem kartene til for å skille lagene i det som ble et maraton for Intility Tankers og Schibsted. Til slutt var det førstenevnte som trakk det lengste strået i en høydramatisk affære og dermed vant Intility Tankers 3. Divisjon Avdeling A.

DIPS 2 vant 3. Divisjon Avdeling B

Selv om det ble skuffende for førstelaget var DIPS 2 et frisk pust i 3. Divisjon Avdeling B.

Semifinalen mot Scelto ble av den behagelige sorten for DIPS 2. Det gjorde det ikke for DHL Speed som måtte ut i trippel overtid for å ta seieren mot Simrad B.I.L. på det andre og siste kartet.

Dermed var det DIPS 2 og DHL Speed som  møtte hverandre i finalen. Lagene hadde i forkant blitt enige om å spille en best-av-tre og det skulle vise seg å bli meget spennende også her.

Dobbel overtid på Inferno gjorde at DHL Speed gikk opp i en 1-0-ledelse. Deretter svarte DIPS 2 kraftig på Vertigo før Dust 2 ble en ny jevn kamp om tittelen. Til slutt vant DIPS 2 Dust 2 16-13 og vant dermed 3. Divisjon Avdeling B.

Vi takker alle lagene for en strålende gjennomført sesong og kanon stemning både på og utenfor server.

Resultater høsten 2021

Resultater

Resultater 1. Divisjon Sluttspill:
Semifinaler:
Intility [2 – 0] Haugaland Kraft AS
DIPS 1 [0 – 2] Bekk 1
Finale:
Bekk 1 [0 – 3] Intility

Resultater 2. Divisjon Gruppe A Sluttspill:
Semifinaler:
Stacc [0 – 2] Bouvet 2
SpareBank 1 Utvikling [2 – 0] Adseo
Finale:
Bouvet 2 [3 – 1] SpareBank 1 Utvikling

Resultater 2. Divisjon Gruppe B Sluttspill:
Semifinaler:
Storebrand [2 – 0] Glasspaper Solutions
Intility Backlog [2 – 1] Intility Sunglasses
Finale:
Storebrand [3 – 0] Intility Backlog

Resultater 2. Divisjon Gruppe C Sluttspill:
Semifinaler:
ATEA Trondheim [0 – 2] Sykehuspartner
Miles [1 – 2] Dfind Consulting
Finale:
Sykehuspartner [3 – 1] Dfind Consulting

Resultater 3. Divisjon Gruppe A Sluttspill:
Semifinaler:
Intility Tankers [2 – 0] Schibsted
DHL RFT [2 – 1] FINN.no
Finale:
Intility Tankers [3 – 2] DHL RFT

Resultater 3. Divisjon Gruppe B Sluttspill:
Semifinaler:
DIPS 2 [2 – 0] Scelto
DHL Speed [2 – 0] Simrad B.I.L.
Finale:
DIPS 2 [2 – 1] DHL Speed

Austbøvegen 16, 5542 Karmsund